hæklet iphone cover

Den allerførste succesfulde ting, jeg har hæklet og efterfølgende brugt flittigt, er mit elskede iPhone cover. Opskriften fandt jeg hos Jeanette hos Lutter Idyl. Coveret ligner en million, men det tager ikke særlig lang tid at lave. Og så er det et fedt begynderprojekt, for hvem har ikke lige en telefon ved hånden, man kan måle efter?

I min variation har jeg valgt at hækle det i strømpegarn, for det var det, jeg lige havde en rest af. Den uldne effekt synes jeg fungerer rigtig godt og passer til efteråret

Jeg har hæklet i dobbelt tråd for at coveret blev “tæt”, jeg havde nemlig kun en nål i størrelse 3 til rådighed. I opskriften står der vist str. 2,5. Jeg har også improviseret antallet af startmasker i forhold til Jeanettes opskrift. Jeg hæklede 12 luftmasker (mener jeg) og så målt på min telefon, mens arbejdet skred frem.

Jeg sluttede af med en enkelt tråd acrylneon garn, der er lidt tykkere end de to tråde strømpegarn. Det giver en god effekt. En af mine veninder kaldte det for “tungen”.

Jeg er MEGA glad for det. Min telefon har det så godt i den, og jeg er mega stolt af det. Folk er også imponeret, når jeg fortæller, jeg selv har hæklet det. Det er fjollet, for det er nok noget af det nemmeste, jeg har givet mig i kast med.

This entry was posted in Færdigt, Fine masker, Hækling, Uld and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>