projekt overmegalækkert slumretæppe II

Så! Er der købt garn ind til mit overmegalækre slumretæppe. Og godt indkøbt er som sagt halvt igang (eller hvordan er det nu lige..?). Jeg er ret begejstret for farveskalaen og den helt fantastisk glans og PANG hver enkelt nøgle har. Det er i hvert fald rart at sidde med noget lysende garn efter mit meget mørkegrå efterår.

Garnet er købt hos søde Camilla. Hun har lige har udvidet åbningstiden i sin butik. Det er virkelig godt for hende og dyrt for os andre, for butikken bugner med lækkert, farverigt garn. :)

Næste skridt er at finde frem til den helt rigtige struktur. Det skal være simpelt og regelmæssigt, og regner med noget så simpelt som retstrik hele vejen igennem. Det er i hvert fald ret svært at fucke up. Men jeg er stadig også lidt lun på perlestrik. Måske skal det strikkes dobbelt. Og på hvilken pind. Ja, jeg skal lige lege lidt med garnet her de næste par dage.

Eller skal jeg måske hækle…?

projekt overmegalækkert slumretæppe I

This entry was posted in Garn, Interiør, Ønsker, Strik, Uld, Undervejs. Bookmark the permalink.

2 Responses to projekt overmegalækkert slumretæppe II

 1. Mette Nielsen says:

  Hej! Jeg skal også i gang med et tæppe gerne i Kaunigarnet, og synes bare, at de farver du har fundet, er super flotte. Har du stadig farvenr., for så vil jeg meget gerne have dem. På forhånd tak.

  • Sofie says:

   Tak for det, jeg er stadig også ret vild med det! Jeg har lige kigget efter og det er vist nok farverne: RR11 (forårsgrøn), RR8 (lime), AA (råhvid) RR7 (støvet grøn), ZZ (petroleumsblå), DD2 (marineblå).

   Held og lykke med tæppet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>