kurv i zpaghetti garn

Jeg havde en rest spaghetti garn liggende… løgn, jeg havde en hel nøgle mørkegrå garn stående fra mit babytæppeprojekt. Tæppet så helt forkert ud, da jeg prøvede at hækle med det mørkegrå garn… Bagdelen ved zpaghetti garnet er, at det kommer i forskellige stofkvaliteter. Og det mørkegrå var noget viscoselignende stof, som var utrolig strechy. Tæppet bulede helt forkert. Og så passede farverne bare heller ikke sammen. Derfor lavede jeg i stedet den her med en rest lysegrå:

Jeg har freestylet lidt ud fra denne opskrift. Jeg mener, at jeg har gjort den lidt mere aflang, end opskriften er. I stedet for halvstangsmasker, har jeg hæklet fastmasker på kurvens sider. Og så har jeg ikke hæklet hankerne med, da jeg aldrig kommer til at bruge dem (om det så kan kaldes en kurv, det ved jeg egentlig ikke… )Men i dag tjener den som en ble-kurv. Og det gør den ganske godt. Der kan være ca. 20 bleer i, når de kommer lige fra pakken. Kurven er lidt blød i det, men bleerne holder den sådan på plads. Jeg er godt tilfreds… jeg er nemlig svært glad for de grove fastmasker, når man hækler rundt.

 

This entry was posted in Grove masker, Hækling, Interiør, Zpaghetti and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>