min første strikkede (grimme) strømpe

Jeg VIL bare lære at strikke en strømpe. Når jeg fortæller folk (andre damer), at jeg er begyndt at strikke, så er strømpen/sokken omtalt som det vildeste svendestykke. “Ja, uha HÆLEN! er svær!!” lød det.

Sådan noget skal man ikke sige til mig. Jeg har det med at kaste mig ud i noget med meget høj sværhedsgrad. Efter at have nærlæst denne, denne og denne side igen og igen og igen i det uendelige, så løb jeg op i garnhandlen efter strømpegarn og en mikrolille og skrap rundpind på 2,5. NU skulle det være!!

Jeg har strikket på rundpind, og har strikket en “ottetalstå”. Jeg var i første omgang ikke nede med strikkefastheden, så derfor var første resultat MEGET løsere og grimmere. Ja, altså grimmere end det her. Så derfor tog jeg en rask beslutning og startede forfra. Det var godt!

Anden gang var jeg også mere fortrolig med strikkefastheden, som er 30 masker på 10 cm. Så nåede jeg til timeglashælen. OMG! Jeg troede det gik så godt.

Her ses det hullede resultat. Jeg mistede også utallige masker i kampens hede, fordi jeg prøvede at starte hælen forfra. Det var dumt. Men nu vil jeg fortsætte, og gemmer lidt af udfordringen til anden sok. Så er spændingen også intakt til anden strømpe, som jeg har læst er lidt kedelig.

Nu er vi tilbage i det trygge rundpindsstrik, som bare ret hele vejen rundt, så det er lige til at overkomme. Ja, det er faktisk en kende kedeligt, men så er det godt at Netflix og tv-serier er opfundet.

This entry was posted in Beklædning, Fine masker, Strik, Uld, Undervejs and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>