space invader strik trøje savle savle

Kender I Arne og Carlos? Det er TO MÆND, der STRIKKER! Og så er de fra Norge (som jeg altid udtaler NårJE). Det er et vildt frisk pust deroppe nordfra, hvor strikketøjet er noget den nye generation har taget i hænderne. Lige som herhjemme, sådan!

ArneCarlos

Tjek lige den der trøje til højre. Vi kombinerer lige en ulden norsk sweater med nogle nostalgiske Space Invader dyr. Dét der, dét er strik 2.0. Vi kombinerer elementer fra forskellige tidsaldre og strikker det i dag. Det er fedt.

Jeg har set, at frøkenen og baronen er i gang med trøjen, og jeg er så Hooooooooooooked på at strikke en selv. Inden vinteren. Selvfølgelig. Og måske med nogle neONdetaljer. Åh, savle savle.

 

 

This entry was posted in Beklædning, Garn, Inspiration, Ønsker, Strik, Uld and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to space invader strik trøje savle savle

  1. tina says:

    Hvorfor har jeg ikke set din blog før? Eller har jeg det og kan bare ikke genkende den? Hm, anyways: I’m hooked! Jeg er vild med dine projekter og glæder mig til at følge dig fremover. Bum. Sådan er det :-)

    KH
    tina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>